Karjalohjan Kylätalo ry

Yhdistys

Karjalohjan Kylätalo ry  on vuonna 2015 perustettu, voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen yhdistys, jonka tarkoituksena on elävöittää Karjalohjan seutua ja ylläpitää kylätaloa, joka palvelee laajasti alueen eri-ikäisiä asukkaita. Lisäksi yhdistyksen tarkoituksena on verkostoitua Lohjalla toimivien paikallisten toimijoiden kanssa yhteistyön ja kulttuurin monimuotoisuuden kehittämiseksi.

Yhdistys valitsee syyskokouksessa jäsenistöstään hallituksen ja hallituksen puheenjohtajan. Hallituksen toimintakausi on vuoden mittainen.

jäsenet

Yhdistyksellä on 34 varsinaista jäsentä ja 12 yhteisöjäsentä (31.12.2019). Jäsenmaksut ovat yksi tärkeä tukimuoto, jolla ylläpidetään taloa ja sen toimintaa. Jäseneksi voi liittyä 15 vuotta täyttänyt henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen. Jäsenillä on äänioikeus yhdistyksen kokouksissa. Jäsenistöstä valitaan vuosittain yhdistyksen hallitus, joka edustaa yhdistystä ja vastaa yhdistyksen toiminnasta.

jäsenedut

Jäsenet saavat alennusta Kehrän tilavuokrista (ks. hinnasto) sekä vuokrattavista välineistä (pöydät, penkit, torikoju, lettupannu yleisötapahtumiin,  äänentoisto Kehrällä järjestettäviin tapahtumiin, keramiikkauunin vuokraus). Yhteisö- ja yritysjäsenmaksu sisältää 10 tuntia kokousaikaa.

Yhdistys järjestää varainhankintana lounaskahvilatoimintaa. Kasviskeittolounas jäsenille  5€/3 € lapset, sisältää keiton ja sämpylän tai leivän. Lounasta tarjotaan maanantaista torstaihin klo 12-13. Keittoa valmistetaan tarpeen mukaan, siksi pyydämme tekemään lounasvarauksen ennakkoon tekstiviestillä tai soittamalla 044 982 5360.

Jäsenet saavat neljä kertaa vuodessa ilmestyvän jäsentiedotteen, jossa kerrotaan yhdistyksen ja Kylätalo Kehrän ajankohtaisista asioista, tulevista kursseista, kerhoista, talkoista ja tapahtumista.

jäsenmaksut 2020

varsinainen jäsen 20-30 € oman maksukyvyn mukaan

yhteisö/yritysjäsen 50 €

Jäseneksi voit liittyä maksamalla jäsenmaksun yhdistyksen tilille FI34 4006 0010 2707 63. Kirjoita maksun viestikenttään nimesi, yhteystietosi ja ”jäsenmaksu 2020”.

Jäsenmaksu on voimassa kalenterivuoden.

Otamme kiitollisina vastaan jokaisen uuden jäsenen. Tervetuloa