Karjalohjan Kylätalo ry

Yhdistys

Karjalohjan Kylätalo ry  on vuonna 2015 perustettu, voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen yhdistys, jonka tarkoituksena on elävöittää Karjalohjan seutua ja ylläpitää kylätaloa, joka palvelee laajasti alueen eri-ikäisiä asukkaita. Lisäksi yhdistyksen tarkoituksena on verkostoitua Lohjalla toimivien paikallisten toimijoiden kanssa yhteistyön ja kulttuurin monimuotoisuuden kehittämiseksi.

Yhdistys valitsee syyskokouksessa jäsenistöstään hallituksen ja hallituksen puheenjohtajan. Hallituksen toimintakausi on vuoden mittainen.

Jäsenet

Jäsenmaksut ovat yksi tärkeä tukimuoto, jolla ylläpidetään taloa ja sen toimintaa. Jäseneksi voi liittyä 15 vuotta täyttänyt henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen. Jäsenillä on äänioikeus yhdistyksen kokouksissa. Jäsenistöstä valitaan vuosittain yhdistyksen hallitus, joka edustaa yhdistystä ja vastaa yhdistyksen toiminnasta.

Jäsenedut

Jäsenet saavat alennusta Kehrän tilavuokrista (ks. hinnasto) sekä vuokrattavista välineistä (pöydät, penkit, torikoju, lettupannu yleisötapahtumiin, äänentoisto Kehrällä järjestettäviin tapahtumiin, keramiikkauunin vuokraus). Yhteisö- ja yritysjäsenmaksu sisältää 10 tuntia kokousaikaa.

Yhdistys järjestää varainhankintana lounaskahvilatoimintaa. Kasvislounas jäsenille  6€/4 € lapset, Lounasta tarjotaan torstaisin klo 12.30-13.30.  Pyydämme tekemään lounasvarauksen edellisenä päivänä ennakkoon tekstiviestillä tai soittamalla 044 982 5360.

Jäsenet saavat vähintään kaksi kertaa vuodessa ilmestyvän jäsenkirjeen, jossa kerrotaan yhdistyksen ja Kylätalo Kehrän ajankohtaisista asioista, tulevista kursseista, kerhoista, talkoista ja tapahtumista.

Jäsenmaksut 2023

varsinainen jäsen 20€

yhteisö/yritysjäsen 50 €

Jäseneksi voit liittyä maksamalla jäsenmaksun yhdistyksen tilille FI34 4006 0010 2707 63. Kirjoita maksun viestikenttään nimesi, yhteystietosi ja ”jäsenmaksu 2023”.

Jäsenmaksu on voimassa kalenterivuoden.

Otamme kiitollisina vastaan jokaisen uuden jäsenen. Tervetuloa!